Damwand

Januari 2024 - Op het industrieterrein in IJsselmuiden hebben wij een damwand geplaatst

Complete tuinaanleg 

September 2023 - Overkapping + glazen schuifwanden + bestrating + terrasvlonder + verlichting

Straatwerk

Najaar 2023 - Afgelopen najaar realiseerden wij voor Visscher B.V. grond- en straatwerk (ca. 10.000 vierkante meter!).

Complete tuinaanleg 

Mei 2023 - Overkapping + pergola + bestrating + het leggen van het kunstgras.

Straatwerk

Winter 2022/2023 - Deze winter realiseren wij voor Visscher B.V. grond- en straatwerk (6000 vierkante meter!).

Complete tuinaanleg in Wanneperveen 

September 2022 - Overkapping + bijgebouw + bestrating (keramische tegels) + het leggen van het kunstgras.

Complete tuin opgeleverd! 

Augustus 2022 
⚡️Overkapping met schuur

⚡️Elektra aangelegd

⚡️Bloembakken met Cortenstaal

⚡️Kunstgras

⚡️Geoardesia stenen

Nieuwe steiger

 

Juli 2022 - Oude steiger gedemonteerd en voorzien van nieuwe hardhouten balken en nieuwe steigerplanken. 

Renovatie steiger Nieuwe steiger Kampen

Overkapping

Juni 2022 - In Diever (Drenthe) hebben wij deze overkapping (7x4 meter) mogen plaatsen. De overkapping is voorzien van een schuur en een zitgedeelte. 

Overkapping, schutting & tuinaanleg

Juni 2022 -  Deze tuin hebben wij voorzien van een nieuwe overkapping, straatwerk en schutting. In de overkapping zitten shutters inclusief beweegbare lamellen. Op de vloer liggen keramische tegels en in de tuin betontegels in wildverband met 2 borders van stapelblokken. 

Overkapping 

 

Mei 2022 - Woning Sierbestrating Kampen heeft een prachtige nieuwe showtuin met een mooie overkapping door ons gemaakt & geplaatst! 

  • Glazen schuifwanden
  • Verticale aftimmering 

Overkapping

April 2022 - Weer een mooi project klaar! In Ommen hebben wij een overkapping gemaakt met glazen schuifwanden en 1 vaste wand. De wanden zijn gemaakt van gepoedercoat roestvrijstaal.

Complete tuinaanleg

 

April 2022 - Alles in deze tuin is gerealiseerd door ons:

  • Overkapping incl. schuur
  • Bestrating
  • Nieuw terras met keramische tegels
  • Bloembak en borders
  • Beplanting 

Overkapping

Januari 2022 - Strakke zwarte overkapping opgeleverd met verticale aftimmering in het zitgedeelte. Ook is de overkapping voorzien van beweegbare lamellen aan de zijkant. Wilt u ook een overkapping in kleur? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Veranda, carport, schuur & duivenhok

November 2021 - Afgelopen jaar hebben wij dit prachtige project mogen afronden.


Dit bijgebouw is gebouwd op een een nieuwe betonvloer, voorzien van een carport, veranda, en een schuur. Ook is er aan de achterzijde een duivenhok gerealiseerd. De schuur is volledig geïsoleerd en voorzien van een verdiepingsvloer met vaste trap. De tuinaanleg inclusief bestrating is ook door ons verzorgd! 

Aanleg tuin en overkapping

Oktober 2021 - Deze tuin hebben wij voorzien van een overkapping met schuur (11 x 3 meter). Verder is het straatwerk, de borders, kunstgras en stapel blokken door ons gedaan.

Kippenhok

 

September 2021 - Wij zijn van alle markten thuis!

Kippenhok gemaakt van Douglashout. De kippen kunnen binnen op stok en er zijn 3 legnesten.

Overkapping aan het water

Augustus 2021 - @Restaurant Bij Frank in Zwartsluis. Vanuit de overkapping heb je heel mooi uitzicht over het Zwartewater, dit komt mede door de lage zijwanden. De overkapping is voorzien van een extra groot dakoverstek van 60cm. 

Overkapping & schuur

Juli 2021 - In de nieuwe wijk 'Plan Koster' in IJsselmuiden hebben wij een ruime overkapping en schuur gemaakt. De overkapping is helemaal geïsoleerd en de zijwanden zijn verticaal afgetimmerd. Om beschut te kunnen zitten is er aan de linkerkant een zwart gepoedercoat RVS raam geplaatst.

Grondwerk & beschoeiing

Juni 2021 - Op de Maten in Kampen hebben wij een tuin met 120 kuub opgehoogd en langs het water een beschoeiing gerealiseerd.

Overkapping

Juni 2021 - In IJsselmuiden op Het Meer hebben wij een overkapping, schuur & fietsenhok gerealiseerd! Via onderstaande link vind je meer foto's.

Stalen deuren

Juni 2021 - Wij hebben deze woning voorzien van 2 taatsdeuren met zijlichten. Wij kunnen stalen deuren en het glas op elk gewenst formaat maken. Meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Overkapping & schutting

Mei 2021 - In Mastenbroek hebben wij een overkapping geplaatst met stalen deuren. Bijzonder aan deze overkapping is het zwevende gedeelte aan de zijkant. Zie de foto's via onderstaande link. In dezelfde stijl hebben wij een schutting gemaakt.

Overkapping, schuur & schutting

April 2021 - In de wijk Hagenbroek in Kampen hebben wij een sfeervolle overkapping gemaakt. De overkapping is voorzien van een Douglas vlonder. Verder hebben wij een schuur en een schutting (met extra brede deur) geplaatst. Benieuwd naar alle foto's? Klik dan op onderstaande button.

Kapschuur

Maart 2021- Volledig geïsoleerde kapschuur met dakpanplaten. De voorkant is voorzien van 2 vaste panelen en 2 schuifdeuren van gepoedercoat roestvrij staal. 

Overkapping

Maart 2021 - Mooie overkapping geplaatst op Onderdijks in Kampen. Aan de linker- en rechterkant een ruime schuur met extra brede deur voor de bakfiets (afgewerkt met zwart deurbeslag). Klik op onderstaande button voor meer foto's.
#overkapping 

overkapping kampen

Stalen deuren

Maart 2021 - Overkapping opgeleverd met stalen deuren op maat.

overkapping stalen deuren kampen

Overkapping

Februari 2021 - Nieuwe overkapping opgeleverd met super mooi straatwerk met harde voeg  #stalendeurenopmaat 

Deze overkapping kan door de stalen schuifdeuren ook helemaal dicht bij slecht weer. Verder zijn de deuren links en rechts te openen #flexibel

overkapping stalen deuren op maat kampen

Overkapping

Januari 2021 - Weer een mooie overkapping opgeleverd! Binnenkort nog stalen deuren op maat erin. Laat die zomer maar komen!  

#geisoleerd #overkapping 


overkapping kampen

Aanvraag Grondwerken

Januari 2021 - Voor een aantal klanten hebben wij de ontgraving van de tuinen verzorgd. Tevens hebben wij straatzand aangebracht.

grondwerken kampen